Press "Enter" to skip to content

Почиње упис у музичке и уметничке школе…

Мокрањац 0

🗓️ Подсећамо вас да ће се од 15. до 22. априла вршити пријава кандидата за пријемне испите за специјализована одељења (у складу са Календаром ).

Кандидати ће моћи да изврше пријаву:
💻 од 15. до 22. априла (до 16 часова) – електронски преко портала Моја средња школа.
🏫 19. априла (петак) и 22. априла (понедељак) од 9 до 16 часова – непосредно у матичним основним школама или средњим школама у којима је организовано полагање пријемних испита.

ОБАВЕШТАВАМО ученике осмог разреда основне школе, да од 15. до 22. априла 2024. године  родитељи, односно други законски заступници, могу поднети пријаву за полагање пријемног испита за упис ученика у средње школе у одељења са посебним способностима, електронским путем преко портала Моја средња школа (mojasrednjaskolа.gov.rs). Да би родитељ, односно други законски заступик могао да поднесе пријаву за полагање пријемног испита, потребно је да буде пријављен на систем Моја средња школа. Пријава на систем врши се преко налога на систему есДневник. ПОГЛЕДАЈТЕ ТУТОРИЈАЛ: https://muzickaskolanegotin.edu.rs/upis-u-srednju-muzicku-skolu-3/

У петак 19. априла и у понедељак, 22. априла 2024. године од 9 – 16 часова, пријаве за упис моћи ће да се поднесу непосредно у матичним основним школама и  у средњим школама у којима је организовано полагање пријемног испита (информација о средњим школама у којима је организовано полагање пријемних испита доступна је на порталу Моја средња школа).

Календар уписних активности

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [87.93 KB]