Press "Enter" to skip to content

И-Мејл Адресе за контакт са родитељима – Важно!

Мокрањац 0

Поштовани родитељи, како бисмо успели да подигнемо наставу на што виши ниво, молимо Вас да нас контактирате редовнои барем на недељном нивоу (или чешће ако је потребно) на доње мејл адресе како бисмо имали у виду да ли се часови одвијају према недељном плану.

Потребно је барем једном недељно да пошаљете и-мејл, зависно од године (разреда) да нас обавестите да ли су у претходној недељи часови успешно одржани, да ли је било проблема и како се то можемо побољшати. Радимо свим својим напорима да успоставимо што бољи систем да деца то не осете и добију максимално колико могу добити и да нам ни индивидуална ни друге врсте наставе не заостају.

Имамо у виду да за неке часове не мора да се држи видео конференција или видео састанак, вебинар или слично и да је довољно да неки наставници редово шаљу задатке и материјале за учење, али исто тако тамо где је потребан скајп или видео састанак, желимо да знамо да ли је исти одржан итд. Зато Вас молимо да, имајући у виду прилагођавање новим начинима извођења наставе будете савесни сарадници ваше деце и редовно нас извештавате како бисмо постигли побољшања тамо где за то има потребе.

Мејлове са кратким описом слати само за разред које ученик похађа (на само један мејл како бисмо избегли дуплирања), само уз вашу помоћ и труд наших наставника и сарадника можемо све подићи на виши ниво. Унапред хвала на разумевању.

И-МЕЈЛ АДРЕСЕ ПО РАЗРЕДИМА

ОСНОВНА МУЗИЧКА ШКОЛА

ПРВИ РАЗРЕД ОМШ: oms01negotin@gmail.com

ДРУГИ РАЗРЕД ОМШ: oms02negotin@gmail.com

ТРЕЋИ РАЗРЕД ОМШ: oms03negotin@gmail.com

ЧЕТВРТИ РАЗРЕД ОМШ: oms04negotin@gmail.com

ПЕТИ РАЗРЕД ОМШ: oms05negotin@gmail.com

ШЕСТИ РАЗРЕД ОМШ: oms06negotin@gmail.com

СРЕДЊА МУЗИЧКА ШКОЛА

ПРВА ГОДИНА СМШ: sms01negotin@gmail.com

ДРУГА ГОДИНА СМШ: sms02negotin@gmail.com

ТРЕЋА ГОДИНА СМШ: sms03negotin@gmail.com

ЧЕТВРТА ГОДИНА СМШ: sms04negotin@gmail.com