Press "Enter" to skip to content

У ПРИЛОГ МОТИВАЦИЈИ И ИСТРАЈАВАЊУ У ОНЛАЈН ЕДУКАЦИЈИ – ДИРЕКТОРКА ШКОЛЕ ДРАГАНА ПАШИЋ

Мокрањац 0

После прве недеље онлајн наставе, периода организације, наводимо саопштење директорке школе Драгане Пашић. ХВАЛА КОЛЕГЕ, НАЈБОЉИ СТЕ!

“Захваљујем се наставницима што су превазишли себе и моја очекивања и испунили све захтеве и обавезе. Желим добро здравље вама и вашим породицама. ХВАЛА КОЛЕГЕ, НАЈБОЉИ СТЕ!”

Слика преузета са CARNET-а (Хрвати имају мрежу за онлајн истраживања и онлајн учење)
Слика најбоље илуструје напредак технологије и њене употребе да послужи човеку

Дефинитивно је ова невоља са вирусом допринела побољшању наставе у Србији. Почело је контактом са ученицима и родитељима, међусобном зближавању и помагању у свим сегментима живота и рада, а завршиће се формирањем једног од најмодернијих и најбољих система за Онлајн учење на националном нивоу. Шта смо више могли пожелети!

Да, тако је, погађате… отприлике то делује као на ове две слике, има ту баш свега, и изискује огромне напоре. Неки од нас су ових дана са по 4 до 5 сати спавања и одмора саставили у 24 сата да би изнели терет ових промена. Сада је преостало само да наредних недеља надограђујемо постојеће и активирамо децу(ученике) и наставнике да се укључе још ефективније и још на квалитетнији начин преносе знања једни другима, и вертикално од наставницика ка ученицима, и хоризонтално сами између себе, и ученици, и наставници.

У то име, мотивисани, идемо даље са осећањем напретка, али и напорима и притисцима папирологије (колеге знам како вам је, заиста издржите), одрадићемо и папиролошки и електронски све што се од нас буде тражило, оснажени да пружамо едукативну помоћ и менторство најмодернијим онлајн алатима, ништа нас не може зауставити на том путу.