Press "Enter" to skip to content

62 године успешног рада

Мокрањац 0

Музичка школа “Стеван Мокрањац” ове године обележава 62 године постојања и рада. Позивамо Вас да се придружите нашим активностима и да посетите концерте које су ученици и наставници наше школе ове године припремили.

dan skole n

19. априла, са почетком у 19 часова, у свечаној сали наше школе ученици средње школе ће извести мјузикл “Срушимо предрасуде” који су припремили са педагогом Јеленом Симић. И следећег дана, 20. априла, настављамо програм у школи где ће бити одржан концерт ученика – солиста.

Права посластица за све љубитеље музике јесте централни догађај ове прославе – концерт оркестра ученика и наставника Школе, у четвртак, 21. априла у Дому културе “Стеван Мокрањац”, са почетком у 19 часова. Диригент оркестра је проф. Ружица Рајковић, а аранжман свих дела која ће бити изведена урадио је проф. виолине Милош Маринковић.

У петак ће се ученици опробати у одбојци и малом фудбалу на турниру средњих школа који овим поводом организују наши наставници физичког васпитања. Истог дана, 22. априла, у 13 часова угостићемо све ученике основних школа из Неготина и околине заинтересоване да постану и ученици наше школе.

dan skole 1_n